Dreamcatcher sunset , boho chic, ethnic amulet,symbol, tropical background Bali island

Visele, realitatea mea mai bună!

Somn, somn și iar somn. Starea de somnolență îmi este presărată de-a lungul corpului meu, relaxându-mi fiecare celulă dinăuntrul meu. Gândurile mele devin din ce în ce mai închegate, fără o soluție. Fără a-mi da seama, somnul își face simțită bine prezența. Pleoapele devin grele, parcă aș face bine dacă le-aș închide.

Negrul este singura culoare pe care o mai văd, datorită ochilor mei închiși și bezna din cameră. Non-culoarea rămâne dominantă în văzul meu, până când somnul va domni peste corpul meu. Relaxeara se instaurează în fiecare nerv, procesul de inducere în ale somnului fiind aproape finalizat. Această stare intermediară între realitate și somn, mă pune pe gânduri profunde. Creierul scoate la iveală cele mai neașteptate frici ale mele, întrebări fără rost și amintiri stânjenitoare sau minunate. Chiar și scenarii ale realității, controlate de mine.

Cel mai așteptat moment al zilei!

Dar nu durează mult. Într-o clipă pierd contactul cu tot ceea ce mă înconjoară și cad pradă somnului dulceag. Cel mai așteptat moment al zilei, atunci când sunt obosită și fără vlagă. Orele mele prefarate atunci când sunt melancolică, chiar remediul perfect pentru tristețe aș mai putea adăuga. Îmi găsesc cu ușurință un adăpost în somn, locul unde grijile dispar grăbite.

Visele, realitatea în care aș vrea să trăiesc

În timpul somnului, imagini diferite jonglează în mintea mea. Diferite scenarii ale realității sunt regizate și conturate de către mintea mea. Locul unde viața este mai bună, mâncarea mai gustoasă, iar râsul mai colorat. Visele sunt realitatea în care aș vrea să trăiesc, zi de zi, fără a mă mai îngrijora de necazurile vieții. Refugiul meu sunt visele! Recunosc! Sunt o visătoare, visez la o realitate mai bună.

Doar în acel loc, bine ascuns în mintea mea, găsesc o versiune mai bună a persoanei mele. Fără imperfecțiuni corporale sau comportamentale. Acolo am găsit o viață fără lipsuri, unde duceam un trai bun, fără a mă îngrijora de ziua de mâine. Locșorul era presărat de oameni de calitate, care erau făcuți pentru a fi în jurul meu. Lumea din acest loc mirific nu era plină de răutate, nu exista un asemenea lucru. Tot ceea ce găseai era bunătate oriunde, nu mânie sau furie. Râsetele și zâmbetele luau locul încruntăturilor și țipetelor.

Citește un alt articol marca Think-About, aici!

Rareori coșmarurile își fac locul în lumea mea modernă de basm. Dar și atunci când o fac, defectele celor din jurul meu prind forme îngrozitoare ale supranaturalului. Creaturi înspăimântătoare mișună în regatul viselor mele, încercând să mă sperie. Aceste vise rămân tipărite în mintea mea, pline de semnificații.

Coșmarurile mă atenționează!

Adesea fac conexiunea între realitate și ceea ce visez. Coșmarurile sunt niște semnale de alarmă pentru mine, care vestesc un pericol. Datorită lor, pot spune că am evitat multe situații rele, care mă puteau trage în jos sau provoca o nenorocire. Persoane, alegeri chiar și locuri îmi apăreau în aceste vise negre. Arăntându-mi ce voi pierde sau cât de mult voi greși, prin înfricoșare.

Alarma era semnalul care mă scotea forțat din lumea mea de basm. Refugiul meu trebuia să mai aștepte, mult timp. Până atunci, voi trăi în lumea paralelă a celei din vis, îmbibată în răutate și competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!