Tom si Jerry – lucruri ascunse din spatele animatiei

Cred ca toți îi cunoaștem pe Tom și Jerry, care sigur ne-au adus un zâmbet pe buze în anii în care desenele animate erau cea mai mare atracție a noastră. Perechea formată dintr-o pisică de casă și un șoarece, au fost simpatizați de public prin dușmania continuă a acestora. Exceptând momentele în care erau bolnavi sau inamicul era comun.

Tom si Jerry este unul dintre desenele animate la care și acum mă uit, având o acțiune imprevizibilă. De mică am iubit și îndragit personajele, provocându-mi doar râsete.

Dar ce se ascunde în spatele acestui desen animat? Am decis să răsfoiesc internetul si să vă prezint câteva lucruri neștiute despre Tom și Jerry, dar și pașii lor spre succes!

Tom și Jerry a fost creat de William Hanna și Josheph Barbera, în timp ce lucrau la compania MGM. Succesul a venit repede asupra lor si au creat propia lor companie în 1957, care se numea Hanna Barbera. În 1940, animația a primit o nominalizare pentru Premiul Academic.

Erau indeciși în privința numelor protagoniștilor, ei fiind numiți prima data Jasper și Jinx. Nimeni nu știa asta, prima lor apariție fiind în „Puss gets the boots”, unde numele lor nu erau precizate. Creatorii au dat startul unui concurs, în care trebuia să numești cele două personaje. Premiul în valoare de $50( astăzi $800), a fost caștigat de John Carr.

Creatorii acestui desen al copilariei, ne-au adus și The Flinstones, Scooby-Doo si Yogi Bear! 

Tom si Jerry a caștigat șapte premii Oscar, la categoria Animații. Doar Walt Disney a reușit sa îi egaleze. 

În primele episoade ale desenului animat, Tom mergea ca o pisică normală. După, a început să se deplaseze în două picioare. 

Lasând la o parte lucrurile frumoase despre serialul animat, să vorbim despre episodul pierdut. 

Cred că toți am auzit de acest episod pierdut din Tom și Jerry, în care se petrec niște lucruri macabre. Numele său este „Subsolul lui Tom”, care începe într-o atmosfera normală. 

Citește și ,,Rick and Morty”- partea neînțeleasă a serialului, aici!

Stăpânul casei, intra și calca pe coada motanului în timp ce Tom dormea. Barbatul îi spune aproape urlând să nu se ducă niciodata la subsol. Jerry apare și el în peisaj din gaura sa din perete. Nu arata deloc normal, avand un ranjet diavolesc pe față, urmandu-l pe Tom. Începe un conflict între cei doi, Jerry încercând să îl ducă la subsol. Stapânul când observa tentativa lui Tom, îl lovește tare. Jerry îl ajuta pe Tom să omoare stăpânul, iar mai apoi dau mâna. 

Lui Jerry îi revine acel ranjet malefic pe față și dintr-o dată îl înjunghie pe Tom, așa fiind gata episodul. 

Acest episod nu ar trebui să ne influenteze părerea bună despre Tom și Jerry. Pentru mine va ramane serialul preferat al copilariei mele și cel mai îndragit! 

Autor: Adela Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!